img

img

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Κανονισμοί τουρνουά

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ‘’Γ.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ’’ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-16

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο Τουρνουά έχουν το δικαίωμα συμμετοχής όλες οι ομάδες που το επιθυμούν, με τμήματα Projunior, Junior, Παμπαιδικό.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
Η έναρξη των αγώνων του Τουρνουά, ορίζεται η 17 Οκτωβρίου 2015 ημέρα Σάββατο.
ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Ορίζεται το γήπεδο Ασυρμάτου Αγίου Δημητρίου - γήπεδο Orion sports club (πίσω από το LIDL στη Λεωφ.Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα) σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο πρόγραμμα αγώνων.
ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΓΩΝΩΝ
Η διοργάνωση του Τουρνουά, έχει την υποχρέωση να φροντίσει την παρουσία γιατρού κατά την διάρκεια του αγώνα. Αγώνας χωρίς γιατρό δεν θα πραγματοποιείται.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Οι διαιτητές των αγώνων θα ορίζονται από το αρμόδιο όργανο. Σε περίπτωση που δεν προσέλθει ο ορισμένος διαιτητής ο αγώνας θα διεξαχθεί με διαιτητή αντικαταστάτη που θα ορίσει ο αρμόδιος διοργανωτής.
ΗΜΕΡΑ – ΩΡΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Οι αγώνες διεξάγονται Σάββατο και Κυριακή, πρωινές και απογευματινές ώρες. Αναβολές απαγορεύονται, εκτός αν προκύπτουν σοβαροί λόγοι καιρικών συνθηκών. Οι ομάδες που δεν θα προσέρχονται, θα τιμωρούνται με μηδενισμό και χρηματική ποινή, ίση με την αξία του αγώνα αν θα είχε διεξαχθεί.
ΔΕΛΤΙΑ ΑΓΩΝΩΝ – ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ
Για την συμμετοχή στο Τουρνουά, απαιτούνται καταστάσεις υγείας των συμμετεχόντων ποδοσφαιριστών ή ομαδική κατάσταση υγείας τους. Επίσης Δελτίο Ατομικών Στοιχείων ή Ταυτοπροσωπίας που να αποδεικνύει την ταυτότητα του αγωνιζόμενου ποδοσφαιριστή.
Η κάθε ομάδα, υποχρεούται να προσκομίζει κατάσταση αθλητών από την πρώτη αγωνιστική. Μάξιμουμ αριθμός αθλητών, 20 ανά ομάδα. Δεν επιτρέπεται να παίζουν παίκτες στο ίδιο τουρνουά, από το ένα τμήμα στο άλλο π.χ. Junior Άγιος 1 στο Junior Άγιος 2. Επίσης οι παίκτες που θα δηλωθούν από την πρώτη αγωνιστική , θα παίζουν και όλη την χρονιά.
Επιτρέπεται η προσέλευση παικτών έως και 3 μήνες από την έναρξη αλλά όχι από το ένα τμήμα στο άλλο και με την προυπόθεση ότι δεν θα ξεπερνούν το σύνολο των 20 παικτών ανά τμήμα.
Κάθε ομάδα μέχρι τέλος Δεκεμβρίου είναι υπεύθυνη να προσκομίσει οριστικά γραπτώς τα ονόματα των παικτών του κάθε τμήματος στον υπεύθυνο του Τουρνουά.
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΑ
Στην κατηγορία Projunior η διάρκεια του αγώνα είναι 40 λεπτά και οι παίκτες 9x9. Οι αλλαγές παικτών είναι απεριόριστες και δεν τηρείται το offside.
Στην κατηγορία Junior η διάρκεια του αγώνα είναι 50 λεπτά και οι παίκτες 9x9. Οι αλλαγές παικτών είναι απεριόριστες αλλά ο παίκτης που αντικαθιστάται δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής έως τη λήξη του αγώνα.
Στην κατηγορία Παμπαιδικό, η διάρκεια του αγώνα είναι 56 λεπτά και οι παίκτες 10x10. Οι αλλαγές παικτών είναι απεριόριστες αλλά ο παίκτης που αντικαθιστάται δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής έως τη λήξη του αγώνα.
ΤΗΡΗΣΗ ΤΑΞΗΣ

Η κάθε ομάδα, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς του Τουρνουά, έχει την ευθύνη για την τήρηση της τάξης των συμμετεχόντων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου